joi, 15 mai 2008

Preselectie Miss Piranda

img1

img2


img3

img4

img5

img6

img7

img8

img9

img10

img11

img12

img13

img14

img15
Un fel de selectie care sa spuna ceva despre atmosfera de la preselectia Miss Piranda 2008 urmarind in cate trei imagini personajele identificate de mine.
In ordinea aparitiei :
Castigatoarea Miss Piranda 2007: img1-vine, img2-danseaza in fata presei in timp ce un pusti muzician bate ff bine tobele, img3-ca presedinta a juriului face inscrierile concurentelor.

Concurentele: img4-un dans unduitor face imaginea Zeitei Kali cea cu patru brate :-), img5-una din concurente isi musca buza parand preocupata de explicatiile Dl. Niki, prezentatorul, img6- dansatoarele in costum de scena, de dans oriental.
Dl.Niki, prezentator: img7 - Dl.Niki explica unei concurente cum sa tina numarul de concurs in timp ce defileaza in fata spectatorilor, img8- cu un gest de imbartisare cheama participantele la un briefing, img9- pauza de-o tigara in timp ce o concurenta se inregistreaza.
Mame/Prieteni: img10 - Mamele/Prietenele isi urmaresc fiicele in timp ce o concurenta aurie isi aranjaza parul, img11- Un spectator priveste, img12- sora cea mica (dreapta) o priveste pe cea mare.
Muzicieni: img13 - Acordeonist canatand in timp ce concurentele danseaza, img14- vedete ale manelei canta si bat din palme, muzica pentru dansul fetelor a fost live! , img 15- muzicantii
isi pregatesc "clapele".
Niciun comentariu: