duminică, 22 mai 2011

Oameni si Caini

 Un angajat Vierpfoten lucreaza cu un copil cu dizabilitati impreuna cu un catel de pe strada, dresat.

Zeci de oameni au marsaluit in Bucuresti cu lumanari aprinse pentru a protesta impotriva uciderii a 220 de caini comunitari la adapostul din Botosani.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Asa e normal!Nu sa ii ucida ca niste escroci sau teroristi , Bin Laden e mort dar vine din urma Ucigasul Roman de Animale!Nu stim sa pretuim ce e important!Florin Salam face Cd cu Eric Capton si are mii de garzi , sa moara el a....poi cred ca deja daca nu eram anonim eram mort ca am pomemit de ma stiu io ce camatar,dar cainii care nu ne fc de ras tara , ci ne-o inveselesc ii omoram chiar noi!Asta e un paradox total a la Romania!

radiowhisper.com spunea...

Buna Seara!
Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper – un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi luăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta_whisper sau un e-mail, tot la asculta_whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

http://www.radiowhisper.com
Multumesc,
Cu stimă Vlad!